Dátum: 2024. június 24. | E-mail
   
 
Oldaltérkép
   
:: Aktuális programok
:: Vetélkedők és játékok
:: Kövesd Jézust
:: Legyen egyedül Istennel töltött időd
:: Tedd Úrrá Jézust
:: Beszélj hitedről másoknak
:: Növekedj!
:: Jézus központú ifjúsági szolgálat

Beszélj hitedről másoknak

Barry St. Clair - BESZÉLJ HITEDRŐL MÁSOKNAK

Lelki növekedés 4. könyv

A Lelki növekedés sorozat negyedik kötete, melyben a szerző tíz bibliatanulmányon keresztül segít felfedezned, miért fontos beszélned Isten szeretetéről barátaidnak, ismerőseidnek. Gyakorlati tanácsokat ad felkészüléshez és bátorít a megvalósításra. A könyv tartalmaz Bibliaolvasási tervet, segíti az Ige tanulását és az üzenet személyes alkalmazását... 

 

 

 

MIRE JÓ EZ A KÖNYV?

Csoportos tanulmányozás. Használhatod ezt a könyvet egy bibliatanulmányozó csoport tagjaként (amit mi tanítványság családnak nevezünk), egy felnőtt vezető segítségével. A csoport mindegyik tagja aláírja a vállalási lapot és elfogadja, hogy hétről-hétre használja ezt a könyvet személyes tanulmányozásra és növekedésre.

 

Egyéni tanulmányozás. Egyedül is végigmehetsz ezen a könyvön hetente egy leckét átvéve saját lelki növekedésed érdekében.

 

Társas tanulmány. Megbeszélheted egy barátoddal, aki szintén szeretne növekedni, hogy hetente egyszer összejöttök tanulni, beszélgetni, együttfejlődni.

 

Személyes tanítványság. Miután elsajátítottad és alkalmaztad e könyvben található valamennyi bibliatanulmányozást, segíthetsz más valakinek az ő könyve áttanulmányozásában.

 Kezdőoldal
 Kedvencek közé
Pannon Set